Cardiff Group NV hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, evenals overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Cookiebeleid

Op onze websites wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die bij een bezoek aan een website op de computer van de gebruiker worden geplaatst. Wij plaatsen cookies die noodzakelijk zijn om de communicatie over het internet uit te voeren, om informatie te verzamelen, of om een gevraagde dienst te leveren.

Google analytics

Wij maken ook gebruik van Google Analytics, een webanalyse service die wordt aangeboden door Google Inc. Hiermee kan het gebruik van onze websites worden geanalyseerd bijvoorbeeld om na te gaan hoeveel mensen de websites bezoeken en in welke pagina’s van de website men is geïnteresseerd. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld onze website en dienstverlening verbeteren. Google Analytics maakt gebruik van cookies.Deze cookies hebben (op dit moment) een bewaartermijn die varieert tussen de duur van de sessie en twee (2) jaar. gegevens die worden vastgelegd zijn onder andere uw IP-adres, het aantal bezochte pagina’s, het tijdstip en de duur van het bezoek, uw locatie, de herkomst van het bezoek, gebruikte type hardware en software, interactie met de bezoeker en uw zoekgeschiedenis. De verkregen informatie wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten van Amerika. Klik op het link hieronder om meer te lezen over Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

AddThis

Op de website is het ook mogelijk om bepaalde pagina’s en artikelen te delen via verschillende social media en toepassingen. Dit gaat via de zogenaamde AddThis tool. AddThis plaatst hiervoor cookies. Deze cookies worden (op dit moment) maximaal twee (2) jaar bewaard.

Wij hebben geen invloed op het gebruik van gegevens door Google, AddThis en/of andere derden.

Wanneer u de website voor het eerst bezoekt, wordt uw toestemming gevraagd voor het plaatsen van niet functionele cookies, dus voor Google Analytics en AddThis (maximaal twee (2) jaar bewaard) Als u geen toestemming geeft, kunt u onze website nog steeds bezoeken

Websites van derden

Op de websites van Cardiff Group NV staan hyperlinks naar websites van derden. Ons privacy- en cookiebeleid is daarop niet van toepassing; wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van deze websites. U dient daarvoor het privacybeleid van deze websites te raadplegen.

Toestemming

Wij registreren aan de hand van een cookie of u al dan niet toestemming heeft gegeven voor niet functionele cookies. Deze cookie blijft (1) jaar bewaard. Wij bewaren de datum en het tijdstip van uw toestemming. U kunt cookies op elk moment verwijderen of laten plaatsen (en alsnog toestemming intrekken of alsnog toestemming geven). Als u toestemming heeft geweigerd voor het plaatsen van de niet functionele cookies en de cookie verwijdert waarmee dat is geregistreerd, dan zult u opnieuw om toestemming worden gevraagd wanneer u onze websites bezoekt.

Browserinstellingen en cookies

De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies geaccepteerd worden, niet (langer) geaccepteerd worden, of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser en het verwijderen van cookies vindt u in de instructies en/of met behulp van de “Help”functie (in de toolbar) van de meeste browsers.

Uw rechten

U heeft het recht Cardiff Group NV te verzoeken u inzage te verlenen in uw persoonsgegevens en/of deze te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Een verzoek om inzage en/of correctie dient u te richten aan Cardiff Group NV, hoofdkantoor, Mondeolaan 2 3600 Genk, België of info@ecodraft.com. Er kan te allen tijde bezwaar worden gemaakt tegen het gebruik van persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden en/of de (verdere) ontvangst van (bepaalde) marketing informatie door dit verzoek te richten aan Cardiff Group NV, hoofdkantoor, Mondeolaan 2 3600 Genk, België. Wij zullen u dan geen (verdere) marketinginformatie sturen.

De veiligheid van uw persoonsgegevens

Cardiff Group NV wil dat uw persoonsgegevens zo veilig mogelijk worden verwerkt. Wij streven dan ook naar een veilige overdracht van uw persoonsgegevens van uw computer naar onze servers. Cardiff Group NV heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om u persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Controle

Wij controleren regelmatig of wij aan de wettelijke normen en ons privacy- en cookiebeleid voldoen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen aangaande het privacybeleid kunt u contact opnemen met:

Cardiff Group NV

Mondeolaan 2

3600 Genk

België

info@ecodraft.com

Contacteer ons

Cardiff Group NV

MONDEOLAAN 2
3600 GENK
BELGIË

T: +32 89 35 23 49

info@ecodraft.com

Sociale media

Copyright Cardiff NV 2017

Ecodraft
<p class="demo_store"><strong>Price Based Country</strong> test mode enabled for testing Belgium. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with <a href="https://support.mozilla.org/en-US/kb/private-browsing-use-firefox-without-history">Firefox</a>, <a href="https://support.google.com/chrome/answer/95464?hl=en">Chrome</a> and <a href="https://support.apple.com/kb/ph19216?locale=en_US">Safari</a></p>